LEVEN IN HET NU

Wil jij Leven in het NU?

Leven in het NU? Wat is het en hoe kun je het leren? Bij Duidend begeleiden we je graag in één op één sessies.
Leven in het NU

Klankbord

Bij Duidend zijn we alles behalve therapeuten. We luisteren aandachtig naar jou en je mag ons zien als klankbord. Onze gesprekken voeren we in aangename openbare gelegenheden.

Afspraak maken

Als jij je gegevens achterlaat nemen wij contact op om een afspraak in te plannen.

Meer uitleg over Leven in het NU

Wanneer je te maken hebt met zaken als stress, angst, burn-out of depressieve gedachten hebben deze veelal te maken met gebeurtenissen uit jouw verleden, maar ook met je eigen ideeën over de (nabije) toekomst. Beelden uit het verleden spelen zich als een film steeds opnieuw af en hebben invloed op je gemoedstoestand. Voorstellingen van de toekomst kunnen elke keer als je eraan denkt groter of vervelender worden.
Het is je eigen brein die hier flink mee aan de haal kan gaan. En vervelend genoeg geeft ook je lichaam daar ook nog eens gehoor aan, door bijvoorbeeld het ontwikkelen van veel spierspanning, hoofdpijn of maag/darm klachten.
Het deel van jezelf wat zich echter altijd in het NU bevindt, is je geest, ofwel jouw identieke zelf. Je identieke zelf staat van grote afstand van zware of negatieve emoties en gevoelens die door je brein worden gegenereerd. Sterker nog, je identieke zelf kent alleen concepten als blijdschap, creativiteit, kalmte en liefde.
Door dit gedeelte van jou meer aan te spreken en je hier dagelijks van bewust te zijn is het mogelijk om (geleidelijk) steeds meer in het NU te leven. En hierbij de zwaarte vanuit verleden of toekomst naar de achtergrond – of misschien zelfs wel helemaal weg te krijgen.
Het aanspreken van dit deel van jou is iets waar bewustwording voor nodig is, maar ook zelfdiscipline en zelfliefde helpen je hiermee. Wat betreft de bewustwording, maar ook met de tools en begeleiding voor meer zelfliefde en zelfdiscipline kunnen we je ondersteunen in jouw proces tot de lichtere, blije en zelfbewuste zelf die je in de kern eigenlijk al lang bent!

Hoe nu verder?

Heb je interesse om te Leven in het NU en daarover te spreken, dan kunnen we een afspraak maken. Als jij je gegevens invult, nemen we contact op tussen twee afspraken om met jou te bellen.

Ons team

Ons team bestaat momenteel uit Marcelle en Martin. Om afspraken mogelijk te maken op korte termijn, hebben we ons werkgebied opgedeeld in twee stukken.

Marcelle

Voor de provincies Groningen, Friesland, Noord-Holland, Flevoland, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht.

Martin

Voor de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Limburg (NL en BE), Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Wat kost een gesprek?

De kosten zijn € 125,- per gesprek wanneer deze niet worden vergoed door de ziektekostenverzekering, via een PGB of de PKN.

leven in het moment, leven vanuit je gevoel, leven in het nu, bewust leven, bewustzijn vergroten

Laatste update:

Leven in het NU? We horen graag van jou!